Servei al client a la web

A la web d' Integral, centre mèdic i de salut trobaràs nombroses formes de comunicació. A continuació et detallem cadascuna d'elles. Esperem que la teva experiència a la web del nostre centre mèdic sigui de la teva satisfacció.

On estem

El millor per aclarir totes les teves qüestions és que vinguis al centre mèdic. Si encara no has vingut a Integral, centre mèdic i de salut i vols saber on estem, consulta la nostra ubicació al plànol de Barcelona.

Butlletí (newsletter) d'Integral, centre mèdic i de salut

Rebs ja el nostre butlletí mensual? Accedeix a aquesta pàgina de la nostra web per rebre'l cada mes al teu correu electrònic. Rebràs informació puntual d' Integral, centre mèdic i de salut, els darrers articles publicats i més, sempre relacionat amb la medicina alternativa.

Preguntes més freqüents

En aquesta pàgina pots consultar les preguntes més freqüents que rebem a Integral, centre mèdic i de salut, i les nostres respostes.

Últimes novetats a la web

Com la nostra web creix ràpidament, en aquesta pàgina trobaràs un llistat de les novetats més recents, tots els canvis, nous continguts, ... Per què no et perdis detall.

Enviar una pàgina a un amic

Si vols que els teus amics o coneguts puguin beneficiar-se tant com tú del contingut de la nostra web, envía'ls-hi al seu correu electrònic des de la pròpia pàgina web que creus els serà d'interès. Opcionalment pots afegir-hi també el teu comentari personal.

Enllaços relacionats

Al final del contingut de cada pàgina t'oferim una col·lecció d'enllaços que poden ampliar la informació, o bé proporcionar-te una perspectiva major del tema tractat. Creiem que ho trobaràs del teu interès.

Valoració del contingut d'una pàgina

La web del nostre centre mèdic està pensada per a tú. Si pots dedicar-hi uns segons a indicar-nos quina és la teva valoració del contingut de les pàgines que consultes, intentarem millorar la web per a què més persones puguin beneficiar-se'n. Per endavant, t'agraïm la teva col·laboració.

Envia'ns les teves suggerències

Tens alguna suggerència relativa a la informació de la nostra web i t'agradaria explicar-nos-la?. Des d'aquesta pàgina pots enviar-nos-la automàticament.

Mapa de la web d'Integral, centre mèdic i de salut

Si vols donar una ullada a totes les pàgines de la web 'a vista d'ocell', consulta el nostre mapa de la web.

Contacta amb nosaltres

Si no pots apropar-te al centre mèdic i no pots trucar-nos per telèfon, també pots enviar-nos un email des de la nostra pròpia web.

Privacitat

A Integral, centre mèdic i de salut valorem molt la teva privacitat. Qualsevol dada que ens proporcionis serà tractada amb absoluta discreció i no es donarà cap ús diferent al que ens hagis autoritzat. En aquesta pàgina pots llegir amb detall com guardem la teva privacitat amb el màxim respecte.