Assistència sanitària especialitzada en medicina integrativa Centre medic de Barcelona amb 25 anys d'experiència

Truca'ns

Atenció telefònica:
Dilluns a divendres, 9h-15h i 16h-21h.

934 677 420

Vine

Localitza Integral Centre Mèdic i de Salut al plànol de Barcelona.

Preguntes Més Freqüents

Les preguntes més freqüents i les nostres respostes.

Mètode Tomatis ®

Mètode Tomatis ®: Pedagogia de l'escolta

El Mètode Tomatis®, creat pel doctor Alfred A. Tomatis, és una pedagogia de l'escolta que permet des de la vessant més neurofuncional, recuperar l'escolta activa com aptitut incidint en una millora de les capacitats cognitives i emocionals de la persona.

Una bona escolta pot canviar-te la vida. La teva oïda no serveix només per escoltar: estimula el teu cervell i determina el teu equilibri.

Una bona escolta és primordial per afavorir el desenvolupament personal, el benestar i la salut, i millorar les capacitats de comunicació, memòria, atenció i concentració.

El Métode Tomatis ® provoca canvis en poc temps, té múltiples camps d'aplicació i nombrosos beneficis.També pots ampliar la informació sobre el mètode Tomatis® aquí.

Roso Marcelles

Rosó Marcellès

Especialista en programes de diagnòstic i prevenció en l'escolta.


Tú opines

Creus que el contingut d'aquesta pàgina és l'adequat?

Sí: No:
  • Butlletí

  • Inscriu-te al nostre butlletí per rebre informació mensual amb les activitats actuals més destacades.

LSSI - Accepto les condicions legals de subscripció al butlletí:

D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a Integral, centre mèdic i de salut, a l’adreça : carrer Diputació 321, 1r 1a. 08009 Barcelona.

 

 

(Per tancar aquesta finestra i subscriure't al butlletí i seguir consultant la web d'Integral, centre mèdic i de salut, fes click a tancar).

© Integral, centre mèdic i de salut 1985-2013