Preguntes més freqüents

En aquesta pàgina trobaràs un llistat amb les preguntes més freqüents que rebem a Integral, centre mèdic i de salut, i les nostres respostes.

Preguntes més freqüents sobre el centre mèdic

Pregunta: On estem, horari, com arribar al nostre centre mèdic

Estem a Barcelona, al barri de l'Eixample, al carrer Diputación, 321, 1er pis. El nostre telèfon de contacte és el 934 677 420. El nostre horari és de dilluns a divendres, de 9h a 21h. En aquesta pàgina pots veure la ubicació del centre mèdic al plànol de Barcelona, així com els principals mitjans de transport més propers.

Pregunta: Com demanar hora amb un professional?

Trucant al 934 677 420, en horari d'atenció telefònica de 9h a 15h i de 16h a 21h de dilluns a divendres. Li informarem dels horaris dels professionals, li donarem cita i li informarem dels dubtes que pugui tenir.

Pregunta: Teniu especialitats (dermatologia, urologia, pediatria ...?

A diferència de la Medicina que aprenem a les Facultats de Medicina (Oficial) que contempla parcialment a l'individu i que per això hi ha especialistes que tracten parts del cos: cardiòlegs, neuròlegs, etc., les Medicines no Convencionals, també anomenades Holístiques, contemplen la visió integral de l'individu, del diagnòstic i del tractament. Això significa que els metges i metgesses del Centre han realitzat els seus estudis en Medicina Convencional, alguns s'han especialitzat; però, sobre tot, la seva especialitat està en els estudis realitzats a les Medicines o Teràpies no Convencionals.

Pregunta: Treballeu amb mútues?

Tenim un acord amb la Mútua DKW en el que apliquem descomptes en el preu de tarifa del 20% o 10% en alguns dels nostres serveis. Per a saber quins serveis s'inclouen en aquest acord, no dubtin a consultar a Secretaria.

Alguns dels nostres pacients es beneficien al contractar una pòlissa amb la seva Mútua, aquestes els hi retornen part de l'import de la visita (fins el 80%) si es realitza per Metges Col·legiats.

De manera puntual, algun professional del Centre pot tenir algun acord amb alguna Mútua.

 

Preguntes més freqüents sobre tractaments

Pregunta: Quan dura un tractament?

Resposta: La duració d'un tractament depèn del cas específic.

Les medicines alternatives es diferencien de la medicina tradicional en què no solen buscar una eliminació dels símptomes més evidents (i molestos), sinó una curació de les causes que els produeixen. Si un dels símptomes és dolor, evidentment al nostre centre mèdic tractarem d'aliviar-te el dolor el més aviat possible, però el nostre enfoc, com és habitual a les medicines alternatives, és curar allò que ha generat el teu dolor: si es tracta d'una infecció, per un desequilibri hormonal, per posar un exemple, tot el nostre enfoc i esforç està en què recuperis el teu equilibri energètic, hormonal o del tipus que faci falta.

Com és natural, quan recuperes l'equilibri energètic desapareix la causa del dolor o del símptoma que prèviament tinguessis, i per tant el dolor també desapareix, però el que és més important: la teva salut haurà millorat notablement, tant per la desaparició del dolor concret, com en altres repercusions que estiguessis patint sense potser ni adonar-te'n.

El temps que requereix eliminar un dolor pot ser menor que el d'aconseguir resoldre un desequilibri i, a ser possible, desvelar les causes que te'l van produir; però els beneficis per la teva salut són molt superiors. A major temps de tractament, major la recuperació del teu equilibri energètic i més àmbits de millora a la teva salut i vida diària.

Consulta'ns el teu cas específic, i a la primera visita t'orientarem. Depèn també de la disciplina mèdica que triis.

Pregunta: Què és la Iridiologia o diagnosi de l'iris?

La Iridiologia és la ciència que estudia els iris i els relaciona amb malalties i amb les tendències a la malaltia de l'individu.

En una visita mèdica, el diagnòstic iridiològic inclou la fotografia de l'iris i la interpretació a partir dels senyals observats.

La primera dada a retindre és la constitució general (iris blau, marró, mixte i els diversos subtipus) que ens dóna una idea de la tendència general de la persona.

Seguidament s'observen senyals generals com l'estructura del teixit, la pigmentació, o els senyals de caràcter nerviós; per finalitzar amb senyals locals que ens indiquen afectacions específiques dels diferents òrgans.

Una branca especial de la iridiologia és l'esclerologia, o estudi del blanc de l'ull i dels seus petits capilars, que ens pot donar una idea bastant encertada de la situació circulatòria de l'individu. Varius, enduriment vascular, tendència a les hemorràgies, o bé les complicacions per la presa d'anticonceptius o d'altres medicaments, són algunes de les dades diagnòstiques que ens permeten l'observació de l'escleròtida.

 

Preguntes más freqüents sobre medicines alternatives

Pregunta: Puc escollir entre diferents disciplines de medicina alternativa?

Sí, pots escullir entre diferents disciplines de medicina alternativa. A Integral, centre mèdic i de salut fomentem un enfoc amb la major perspectiva possible, i en la primera visita, quan ens comentis el teu cas concret, veuràs les diferents possibilitats a la teva disposició, i tractarem de què la disciplina mèdica que triis per millorar la teva salut sigui la que més prefereixis.

Pregunta: Em serviria a mi un tractament que li va anar bé a un amic?

Sí i no. Si a un amic o conegut teu li va ser útil un tractament en alguna de les medicines alternatives, i tú et poses malalt del mateix o vols millorar la teva salut tal i com el teu amic o amiga ho va fer, és positiu recórrer a un tractament similar. No obstant, el teu cos i el seu no són el mateix, i les possibles causes d'un trastorn energètic al teu cos poden diferir notablement de les causes que el van ocasionar al cos del teu amic. El nostre objectiu és que milloris la teva salut, i per això tractarem el teu cas a partir de la situació concreta i particular en què tú et trobis, no tant a partir del que va funcionar al teu amic.

 

Preguntes més freqüents sobre la web del nostre centre mèdic

Pregunta: Us acabo d'enviar un missatge, quan rebré la vostra resposta?

Els missatges de la web ens arriben al nostre correu electrònic. Li donem la major prioritat possible. No podem garantir una resposta immediata, ni en un plaç concret, però sí que tractem de respondre totes les peticions que ens arriben. Si passa una setmana i encara no t'hem respost, sisplau, torna a enviar-nos el missatge des de la pàgina de contacte, o truca'ns directament al centre mèdic: 934 677 420.