Assistència sanitària especialitzada en medicina integrativa Centre medic de Barcelona amb 25 anys d'experiència

Truca'ns

Atenció telefònica:
Dilluns a divendres, 9h-15h i 16h-21h.

934 677 420

Vine

Localitza Integral Centre Mèdic i de Salut al plànol de Barcelona.

Preguntes Més Freqüents

Les preguntes més freqüents i les nostres respostes.

centre mèdic i de salut

Què és Integral, centre mèdic i de salut

Integral, centre mèdic i de salut és un centre mèdico i de salut ubicat a Barcelona, especialitzat en medicines alternatives i no convencionals que practica la medicina integral o integrativa al contemplar les diferents opcions mèdiques i aplicar la més convenient en cada moment per cada pacient.

Integral centre medic i de salut (Barcelona)

Atenem a persones de totes les edats, tant per ajudar a solucionar els seus problemes de salut, com per millorar la seva qualitat de vida.

Qui som

Els orígens d' Integral, centre mèdic i de salut

Integral, centre mèdic i de salut té ja 25 anys d'història. Va néixer el 1985 de la Revista Integral, i seguim creixent amb un equip de professionals altament qualificat i amb experiència.

Criteri mèdic

El criteri mèdic d' Integral, centre mèdic i de salut es la vis natura medicatrix por un tratamiento individualizat, natural, no agressiu, integrador, positiu, actiu i preventiu.

Integral centre medic i de salut (consulta)

Organització interna

Integral, centre mèdic i de salut és un dels pocs centres mèdics amb vocació de treball pluridisciplinar del país, gràcies a un equip de més de 20 professionals en contínua col·laboració.

Activitats d' educació sanitària

Per a Integral, centre mèdic i de salut, l'educación sanitària de la societat és una tasca important. Fem conferències, cursos, participem a mitjans de comunicació i en la universitat.

Col·laboració universitària en la formació de nous professionals

La formació de professionals en medicina alternativa és una aposta de futur. Des d' Integral, centre mèdic i de salut impulsem cursos per a professionals i col·laborem activament en les escoles universitàries i ponències en congressos mèdics i científics.

Tú opines

Creus que el contingut d'aquesta pàgina és l'adequat?

Sí: No:
  • Butlletí

  • Inscriu-te al nostre butlletí per rebre informació mensual amb les activitats actuals més destacades.

LSSI - Accepto les condicions legals de subscripció al butlletí:

D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a Integral, centre mèdic i de salut, a l’adreça : carrer Diputació 321, 1r 1a. 08009 Barcelona.

 

 

(Per tancar aquesta finestra i subscriure't al butlletí i seguir consultant la web d'Integral, centre mèdic i de salut, fes click a tancar).

© Integral, centre mèdic i de salut 1985-2013