centre mèdic i de salut

Què és Integral, centre mèdic i de salut

Integral, centre mèdic i de salut és un centre mèdico i de salut ubicat a Barcelona, especialitzat en medicines alternatives i no convencionals que practica la medicina integral o integrativa al contemplar les diferents opcions mèdiques i aplicar la més convenient en cada moment per cada pacient.

Integral centre medic i de salut (Barcelona)

Atenem a persones de totes les edats, tant per ajudar a solucionar els seus problemes de salut, com per millorar la seva qualitat de vida.

Qui som

Els orígens d' Integral, centre mèdic i de salut

Integral, centre mèdic i de salut té ja 25 anys d'història. Va néixer el 1985 de la Revista Integral, i seguim creixent amb un equip de professionals altament qualificat i amb experiència.

Criteri mèdic

El criteri mèdic d' Integral, centre mèdic i de salut es la vis natura medicatrix por un tratamiento individualizat, natural, no agressiu, integrador, positiu, actiu i preventiu.

Integral centre medic i de salut (consulta)

Organització interna

Integral, centre mèdic i de salut és un dels pocs centres mèdics amb vocació de treball pluridisciplinar del país, gràcies a un equip de més de 20 professionals en contínua col·laboració.

Activitats d' educació sanitària

Per a Integral, centre mèdic i de salut, l'educación sanitària de la societat és una tasca important. Fem conferències, cursos, participem a mitjans de comunicació i en la universitat.

Col·laboració universitària en la formació de nous professionals

La formació de professionals en medicina alternativa és una aposta de futur. Des d' Integral, centre mèdic i de salut impulsem cursos per a professionals i col·laborem activament en les escoles universitàries i ponències en congressos mèdics i científics.