Assistència sanitària especialitzada en medicina integrativa Centre medic de Barcelona amb 25 anys d'experiència

Truca'ns

Atenció telefònica:
Dilluns a divendres, 9h-15h i 16h-21h.

934 677 420

Vine

Localitza Integral Centre Mèdic i de Salut al plànol de Barcelona.

Preguntes Més Freqüents

Les preguntes més freqüents i les nostres respostes.

Orígens del centre mèdic

Benvinguts a Integral, centre mèdic i de salut

Integral, centre mèdic i de salut és un centre mèdic ubicat a Barcelona i especialitzat en medicina alternativa i no convencional, que ofereix serveis professionals en l'àmbit de la medicina alternativa i la salut.

Orígens del centre mèdic

Centre mèdic des de 1985

Integral, centre mèdic i de salut, és la cristalització d'un projecte, avui independent, nascut el 1985 de la revista Integral, com una forma de posar en pràctica la filosofia mèdica implícita a les seves pàgines.

Equip de professionals

Amb la finalitat de donar un millor i més complet servei, al llarg de tot aquest temps s'ha anat ampliat l'equip de treball amb professionals qualificats i amb experiència. Actualment som més de 20 professionals que treballem conjuntament en benefici de les persones que acudeixen al nostre Centre.

Tú opines

Creus que el contingut d'aquesta pàgina és l'adequat?

Sí: No:
  • Butlletí

  • Inscriu-te al nostre butlletí per rebre informació mensual amb les activitats actuals més destacades.

LSSI - Accepto les condicions legals de subscripció al butlletí:

D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a Integral, centre mèdic i de salut, a l’adreça : carrer Diputació 321, 1r 1a. 08009 Barcelona.

 

 

(Per tancar aquesta finestra i subscriure't al butlletí i seguir consultant la web d'Integral, centre mèdic i de salut, fes click a tancar).

© Integral, centre mèdic i de salut 1985-2013