Assistència sanitària especialitzada en medicina integrativa Centre medic de Barcelona amb 25 anys d'experiència

Truca'ns

Atenció telefònica:
Dilluns a divendres, 9h-15h i 16h-21h.

934 677 420

Vine

Localitza Integral Centre Mèdic i de Salut al plànol de Barcelona.

Preguntes Més Freqüents

Les preguntes més freqüents i les nostres respostes.

Organització interna del centre mèdic

Existeixen pocs centres mèdics en el nostre país que hagin pogut portar a la pràctica una vocació de treball pluri i interdisciplinar com Integral, centre mèdic i de salut.

Més de vint professionals amb activitats diferents i complementàries compartim espai, temps i coneixements amb l'objectiu d'atendre el millor possible (tècnicament i humana) als nostres pacients.

Per aconseguir-ho realitzem reunions on:

Fruit de tot aquest treball, disenyem estratègies per aplicar tractaments combinats i complementaris a la medicina convencional (per exemple: tractament en malalts de càncer) i establim derivacions o coordinem tractaments (circuits de salut) entre els diferents professionals de l'equip quan el pacient ho requereix.

Tú opines

Creus que el contingut d'aquesta pàgina és l'adequat?

Sí: No:
  • Butlletí

  • Inscriu-te al nostre butlletí per rebre informació mensual amb les activitats actuals més destacades.

LSSI - Accepto les condicions legals de subscripció al butlletí:

D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a Integral, centre mèdic i de salut, a l’adreça : carrer Diputació 321, 1r 1a. 08009 Barcelona.

 

 

(Per tancar aquesta finestra i subscriure't al butlletí i seguir consultant la web d'Integral, centre mèdic i de salut, fes click a tancar).

© Integral, centre mèdic i de salut 1985-2013