Butlletí mensual d'Integral, centre mèdic i de salut

En aquesta pàgina pots inscriure't (i donar-te de baixa) al butlletí mensual d'Integral, centre mèdic i de salut

Inscripció al butlletí mensual

Vols rebre el nostre butlletí mensual? Omple el breu formulari següent i envia'ns-el pitjant el botó "Inscriure'm al butlletí". Mensualment rebràs al teu correu electrònic el butlletí d'Integral, centre mèdic i de salut.

Si ja estàs inscrit i vols cancelar la teva inscripció, omple el mateix formulari i enlloc de pitjar el botó "Inscriure'm", pitja el botó "Esborrar"

Què és un butlletí electrònic

Un butlletí és un missatge de correu electrònic que rebs voluntàriament des d'una web o ens, en aquest cas el nostre centre mèdic i de salut. Els butlletins contenen informació per al teu interès relacionada amb l'activitat de la web. Els rebs voluntàriament i en tot moment pots cancelar (donar-te de baixa del butlletí). I els rebs regularment; en el nostre cas la periodicitat és mensual.

Què conté el butlletí d'Integral, centre mèdic i de salut

Al butlletí hi trobaràs informació útil per a entendre la teva salut i com millorar-la. Normalment enviem l'últim article publicat, acompanyat d'informació sobre quines seran les properes tertúlies i conferències, per si són del teu interès i hi vols assistir, així com alguna altra informació complementària que creiem també et pot ser útil.

Per què funciona per inscripció

Un butlletí electrònic és un servei. I com tot servei, l'has de gaudir voluntàriament.

Per motius històrics, és convenient que puguis controlar quina informació rebs al teu correu electrònic. No és agradable rebre centenars d'emails diaris; el correu electrònic està per rebre la informació que a tú t'interessa.

Suposem, per exemple, que fa un any vas trobar interessant per tú rebre el nostre butlletí perquè et preocupava una malaltia d'un amic o perquè volies saber més sobre medicines alternatives i el nostre centre mèdic. I seguim suposant que avui el teu amic ja s'ha curat i no vols rebre més el nostre butlletí. Bé, has de poder donar-te de baixa. I ha de ser tan senzill com quan et vas donar d'alta.