Assistència sanitària especialitzada en medicina integrativa Centre medic de Barcelona amb 25 anys d'experiència

Truca'ns

Atenció telefònica:
Dilluns a divendres, 9h-15h i 16h-21h.

934 677 420

Vine

Localitza Integral Centre Mèdic i de Salut al plànol de Barcelona.

Preguntes Més Freqüents

Les preguntes més freqüents i les nostres respostes.

Activitats del centre mèdic

A Integral, centre mèdic i de salut pots rebre assistència sanitària i millorar la teva salut gràcies als nombrosos serveis de medicina alternativa i a la visió integrativa de la salut del nostre centre mèdic. A més, també pots participar a les activitats del nostre centre mèdic, que són:

Conferències sobre medicina alternativa

Els Dimarts d' Integral són conferències sobre medicina integrativa. Són gratuïtes i de lliure accés.

Fem una conferència una vegada al mes, normalment l'últim dimarts de cada mes. I hi pots participar sempre que vulguis.

Articles i publicacions de medicina alternativa

Els professionals d' Integral, Centre Mèdic i de Salud som persones altament compromeses amb els beneficis que la medicina alternativa pot proporcionar a moltes persones. Per això participem tant com podem a la Revista Integral i altres mitjans de comunicació.

Entre les nostres col·laboracions destaquen principalment els nostres articles i altres publicacions que el·laborem sobre tot tipus de temàtiques de medicina alternativa. Creiem que són d'interès general, i en la mesura que ens ho permeten els mitjans on surten publicats, els posem a la teva disposició a la secció Articles d'aquesta web.

Tertúlies BIB

Les Tertúlies BIB d' Integral, centre mèdic i de salut són un espai de conversa i relació obert a tothom per a compartir i intercanviar opinions i experiències.

Les Tertúlies BIB les portem a terme a la biblioteca Sofía Barat, de Barcelona, normalment l'últim dimecres de cada mes. A la secció Tertúlies de la nostra web trobaràs les dates de les properes tertúlies. Vine sempre que vulguis; estarem encantats d'escoltar la teva opinió i les teves experiències.

Notícies del centre mèdic

A la secció de Notícies d' Integral, centre mèdic i de salut trobaràs breus notícies d'activitats del centre mèdic a Barcelona i les nostres participacions a events nacionals o internacionals.

Tú opines

Creus que el contingut d'aquesta pàgina és l'adequat?

Sí: No:
  • Butlletí

  • Inscriu-te al nostre butlletí per rebre informació mensual amb les activitats actuals més destacades.

LSSI - Accepto les condicions legals de subscripció al butlletí:

D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a Integral, centre mèdic i de salut, a l’adreça : carrer Diputació 321, 1r 1a. 08009 Barcelona.

 

 

(Per tancar aquesta finestra i subscriure't al butlletí i seguir consultant la web d'Integral, centre mèdic i de salut, fes click a tancar).

© Integral, centre mèdic i de salut 1985-2013