Medicina Naturista

Medicina general i tractament complementari per a malalts de càncer

Què és la medicina naturista?

La medicina naturista és un criteri mèdic que es fonamenta en el coneixement de com funciona l’organisme per així poder ajudar-lo a complir les seves funcions i a resoldre els problemes que sorgeixin. Per aconseguir-ho utilitza els mateixos recursos que ens van donar la vida i ens la manté: la dieta, l’aigua (hidroteràpia), l’exercici, les plantes medicinals, el contacte amb la naturalesa…

És al mateix temps curativa i preventiva perquè a més de proposar els canvis oportuns per solucionar la malaltia fomenta els hàbits saludables.

Com és una visita de medicina naturista?

En la visita es recull el motiu de consulta i es fa la història clínica del pacient revisant, a més dels seus antecedents patològics i familiars, els seus hàbits tòxics, el seu medi ambient, la seva dieta, el seu trànsit intestinal, el seu temps de descans… Relacionem llavors el que passa amb el seu estil de vida i fem propostes per millorar la seva salut. D'aquesta manera no només ajudem a resoldre el seu problema actual sinó també a prevenir futures patologies.

Indicacions de la medicina naturista

Medicina Integrativa

Donat que els professionals mèdics que treballem a “Integral, centre mèdic i de salut” tenim al mateix temps la formació en medicina convencional i no convencional, quan el cas ho requereix, utilitzem tots els recursos que estan al nostre abast, incloent també les derivacions a les teràpies necessàries per aconseguir el màxim benefici per al pacient, practicant d'aquesta manera el treball en equip i la medicina integrativa.

Tractament complementari per a malalts de càncer

La medicina naturista i un tractament dietètic complementari ens permeten ajudar en l'eliminació de factors de risc en malalts de càncer.

Professionals de medicina naturista a la medicina general

El responsable del servei de medicina naturista és:


Medicina de la infància i antroposòfica

La medicina de la infància a Integral, centre mèdic i de salut proporciona atenció especialitzada a nens des del seu naixement, amb especial ènfasi en el tractament de malalties infantils amb mètodes no agressius, considerant també les aportacions de la medicina naturista i la medicina antroposòfica.

Professionals de medicina de la infància i antroposòfica

A càrreg del servei de medicina de la infància i antropossòfica està:


Medicina general, iridodiagnosi i esclerologia

L'iridodiagnosi ens permet tenir una perspectiva preventiva de la salut perquè podem detectar els desequilibris de l'organisme abans de què es manifestin. Tractament amb recursos de la medicina naturista entre els que destaquen les plantes medicinals.

Professionals de medicina general, iridodiagnosi i esclerologia

A càrreg del servei de medicina general, iridodiagnosi i esclerologia està: