Ginecologia

Servei de Ginecologia

Aquest servei mèdic té en compte especialment l'atenció de la dona en totes les fases del seu desenvolupament i en tots els diferents trastorns que pugui patir, tant físics com emocionals o mentals.

És un espai íntim per a la dona, que li permet acostar-se al seu cos d'una manera més global i totalitzadora.

Ginecologia holística

En aquest Centre estem treballant la salut de la dona:

Infertilitat

Quan la ginecologia no troba causes que justifiquin la infertilitat, cal poder escoltar i indagar altres motius que segur estan intervenint.

Les Tècniques de Reproducció Assistida són tècniques de manipulació ginecològica que consisteixen a ajudar, modificar o substituir el que espontàniament ha d’ocórrer en l’aparell genital femení.

Avui la ciència ens ofereix una sèrie de possibilitats, com són la Inseminació Artificial i la Fecundació In vitro (amb o sense donants), entre d’altres. Però l’elecció i el pas per aquests processos desperta dubtes, emocions i sentiments difícils de suportar i que, sabem, condicionen el resultat dels mateixos.

Des del nostre espai professional oferim:

Tractament de 7 a 10 sessions.

Ginecologia i homeopatia

L'Homeopatia comprèn l'existència de malalts i no de malalties, de manera que la terapèutica amb medicaments homeopàtics és absolutament personalitzada, segons les característiques físiques, emocionals i psíquiques, i el moment actual i històric de cadascuna.

Consultes més freqüents sobre ginecologia

Les consultes més freqüents que rebem al servei de ginecologia d'Integral, centre mèdic i de salut són sobre:

Al nostre centre mèdic trobaràs una visió integrativa de la salut i la ginecologia, i el mateix amb tots els nostres serveis de medicina alternativa.

Revisions ginecològiques i el VPH

Si busqueu informar-vos sobre les revisions ginecològiques i l'homeopatia en relació amb el virus del papiloma humà, llegiu l'article sobre el Virus del Papiloma Humà, escrit per Mònica Puga.

Professionals de ginecologia

A càrreg del servei de ginecologia es troben: