Assistència sanitària especialitzada en medicina integrativa Centre medic de Barcelona amb 25 anys d'experiència

Truca'ns

Atenció telefònica:
Dilluns a divendres, 9h-15h i 16h-21h.

934 677 420

Vine

Localitza Integral Centre Mèdic i de Salut al plànol de Barcelona.

Preguntes Més Freqüents

Les preguntes més freqüents i les nostres respostes.

Ginecologia

Servei de Ginecologia

Aquest servei mèdic té en compte especialment l'atenció de la dona en totes les fases del seu desenvolupament i en tots els diferents trastorns que pugui patir, tant físics com emocionals o mentals.

És un espai íntim per a la dona, que li permet acostar-se al seu cos d'una manera més global i totalitzadora.

Ginecologia holística

En aquest Centre estem treballant la salut de la dona:

Infertilitat

Quan la ginecologia no troba causes que justifiquin la infertilitat, cal poder escoltar i indagar altres motius que segur estan intervenint.

Les Tècniques de Reproducció Assistida són tècniques de manipulació ginecològica que consisteixen a ajudar, modificar o substituir el que espontàniament ha d’ocórrer en l’aparell genital femení.

Avui la ciència ens ofereix una sèrie de possibilitats, com són la Inseminació Artificial i la Fecundació In vitro (amb o sense donants), entre d’altres. Però l’elecció i el pas per aquests processos desperta dubtes, emocions i sentiments difícils de suportar i que, sabem, condicionen el resultat dels mateixos.

Des del nostre espai professional oferim:

Tractament de 7 a 10 sessions.

Ginecologia i homeopatia

L'Homeopatia comprèn l'existència de malalts i no de malalties, de manera que la terapèutica amb medicaments homeopàtics és absolutament personalitzada, segons les característiques físiques, emocionals i psíquiques, i el moment actual i històric de cadascuna.

Consultes més freqüents sobre ginecologia

Les consultes més freqüents que rebem al servei de ginecologia d'Integral, centre mèdic i de salut són sobre:

Al nostre centre mèdic trobaràs una visió integrativa de la salut i la ginecologia, i el mateix amb tots els nostres serveis de medicina alternativa.

Revisions ginecològiques i el VPH

Si busqueu informar-vos sobre les revisions ginecològiques i l'homeopatia en relació amb el virus del papiloma humà, llegiu l'article sobre el Virus del Papiloma Humà, escrit per Mònica Puga.

Professionals de ginecologia

A càrreg del servei de ginecologia es troben:

Mónica Puga

Mónica Puga

Metgessa homeòpata.
Ginecologia i Psicoanàlisis.
Medicina de la dona. Assessorament i tractament en infertilitat de la parella.


Tú opines

Creus que el contingut d'aquesta pàgina és l'adequat?

Sí: No:
  • Butlletí

  • Inscriu-te al nostre butlletí per rebre informació mensual amb les activitats actuals més destacades.

LSSI - Accepto les condicions legals de subscripció al butlletí:

D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a Integral, centre mèdic i de salut, a l’adreça : carrer Diputació 321, 1r 1a. 08009 Barcelona.

 

 

(Per tancar aquesta finestra i subscriure't al butlletí i seguir consultant la web d'Integral, centre mèdic i de salut, fes click a tancar).

© Integral, centre mèdic i de salut 1985-2013