Assistència sanitària especialitzada en medicina integrativa Centre medic de Barcelona amb 25 anys d'experiència

Truca'ns

Atenció telefònica:
Dilluns a divendres, 9h-15h i 16h-21h.

934 677 420

Vine

Localitza Integral Centre Mèdic i de Salut al plànol de Barcelona.

Preguntes Més Freqüents

Les preguntes més freqüents i les nostres respostes.

Teràpies Manuals

Serveis de Teràpies Manuals

Integral, centre mèdic i de salut ofereix els següents serveis de Teràpies Manuals:

Quiromassatge

El Quiromassatge és una tècnica manual que relaxa o estimula el to muscular, segons la necessitat del pacient, aconseguint una millora local i millor resistència a l’esforç. Solen sol·licitar-nos el quiromassatge per:

Drenatge Limfàtic (DLM)

El Drenatge Limfàtic (DLM) és una teràpia que consisteix en l’aplicació de moviments rítmics i seqüencials que mobilitzen el fluït limfàtic, encarregat d’eliminar toxines i augmentar la resposta del sistema immunològic. Solen demanar-nos drenatge limfàtic persones que pateixen:

Reflexologia Podal (RTD)

Amb la reflexologia incidim en les zones reflexes dels peus, on es localitzen tots els òrgans i diferents parts del cos. Estimulant o calmant aquests "punts reflexos" actuem sobre la capacitat de resposta d´autocuració de l’organisme. La reflexologia podal alivia innombrables símptomes, entre els quals:

Professionals dels serveis de Quiromassatge, Drenatge Limfàtic i Reflexologia Podal

Està a càrreg dels serveis de Quiromassatge, Drenatge Limfàtic i Reflexologia Podal:

Áurea Gómez

Áurea Gómez

Terapeuta manual.
Quiromassatge, reflexoteràpia, drenatge limfàtic, reiki.
Sofrologia. Estètica natural.


Shiatsu

És un mètode procedent del Japó i que segueix els principis de la Medicina tradicional Xinesa. El potencial terapèutic del Shiatsu el trobem en els principis de l’energia vital de l’esser humà, el "Ki".

Mitjançant diferents tècniques de pressions sobre els teixits i en determinats punts anomenats "tsubos", s’estimula aquesta força vital natural induint el procés curatiu.

Indicacions del Shiatsu

Tractament de les disfuncions craneomandibulars

L’articulació temporomandibular (ATM) és l’articulació que fa possible que puguem obrir i tancar la boca. S’utilitza per mastegar, empassar, badallar, etc. Per això és una de les articulacions més utilitzades en el nostre cos.

Molt sovint apareixen disfuncions en aquesta articulació, donant lloc a diferents símptomes, com poden ser: Dolor a l’articulació que pot arribar fins al cap, mandíbula, boca, gola, nuca, coll i espatlles, sorolls articulars com cruiximents, sorolls a les orelles com xiulets, luxacions articulars, contractures musculars manifestant-se al cap, cervicals i espatlles, desviacions de mandíbula marejos, vertígens i molts altres.

Aquests estats aguts o crònics poden arribar a obstaculitzar seriosament la vida social i laboral, el rendiment i la qualitat de vida de les persones que ho pateixen.

Un bon abordatge de la Disfunció Craneomandibular, permet ajudar a restablir el bon funcionament de les estructures i funcions alterades, millorant la sintomatologia.

Professionals del servei de Shiatsu i del Tractament de les disfuncions craneomandibulars

Està a càrreg del servei de Shiatsu i del Tractament de les disfuncions craneomandibulars:

Josep Maria Charles

Josep Maria Charles

Fisioterapeuta acupuntor, terapeuta de shiatsu.
Especialitzat en disfuncions de l'articulació temporomandibular.


Tú opines

Creus que el contingut d'aquesta pàgina és l'adequat?

Sí: No:
  • Butlletí

  • Inscriu-te al nostre butlletí per rebre informació mensual amb les activitats actuals més destacades.

LSSI - Accepto les condicions legals de subscripció al butlletí:

D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a Integral, centre mèdic i de salut, a l’adreça : carrer Diputació 321, 1r 1a. 08009 Barcelona.

 

 

(Per tancar aquesta finestra i subscriure't al butlletí i seguir consultant la web d'Integral, centre mèdic i de salut, fes click a tancar).

© Integral, centre mèdic i de salut 1985-2013