Notícies d' Integral, centre mèdic i de salut

Notícies 2014

Fotografies del Balneari Caldes de Boí

Fa uns mesos quatre de nosaltres vem estar de visita al Balneari Caldes de Boí. I ho vem gaudir.

Us hem afegit algunes fotografies de la nostra estada al Balneari.

Podeu consultar més informació del Balneari Caldes de Boí a la pàgina de la nostra web.

Noticias 2013

"Quina és la Dieta ideal? i en què consisteix Alimentar-se", amb Pere Ródenas

Podeu veure el video de la conferència Quina és la Dieta ideal? i en què consisteix Alimentar-se, amb Pere Ródenas, a youtube.

El cap de setmana del 8 i 9 d'octubre de 2013 es va celebrar a Barcelona el IV Congrés d'Alimentació Viva i Conscient, a l'auditori AXA.

Apostem per l'alimentació VIVA, plena de vida perquè ens l'ofereix la mare terra amb tot el seu amor.

Sabem els excessos de químics, pesticides, i tòxics que ens han enverinat FINS ARA.

Ja som conscients, i ara volem compartir amb tú la força dels aliments vius per estar sempre sans.

Volem oferir-te el coneixement de l'aliment que et donarà força de vida i energia.

Amb l'alimentació viva s'experimenten moltes millores en el seu cos físic, mental i espiritual. Això vol dir molta més Energia (força vital), millor salut, més alegria, pèrdua de pès, desintoxicació, pau interior, claretat mental, alegria de viure, un sistema immunològic que resisteix millor a les malalties, etc.

 

En aquesta conferència el Metge Naturista i Llicenciat en Medicina Pere Ródenas ens va explicar la seva visió sobre l'alimentació i finalment, després d'exposar diversos motius ens va explicar quina hauria de ser la Dieta Ideal. Va fer èmfasi en la importància del Sol i la seva relació amb els aliments, la idea fonamental amb la que el Pere vol que ens quedem és que ens alimentem de "trocets" de Sol. També parteix de la base de la concepció de l'ésser humà com un ser integrat en el seu entorn que ha de respectar-lo i alimentar-se d'ell de manera que no el perjudiqui. Durant la conferència dóna una sèrie de raons que defineixen la correcta alimentació de l'ésser humà: Antropològiques, Anatòmiques, Ecològiques, Ètiques, Filosòfiques, Clíniques-Biològiques i Nutricionals

Notícies 2010

Acupuntura, patrimoni immaterial de la humanitat (UNESCO)

La UNESCO ha inclòs l'Acupuntura com patrimoni immaterial de la humanitat. Hem recollit la següent notícia per què tinguis més informació:

Notícia: La UNESCO declara l'Acupuntura patrimoci immaterial de la humanitat..

Notícies 2009

Opinió dels doctors Berdonces i Ródenas sobre la Gripe A

Els doctors Josep Lluís Berdonces i Pedro Ródenas analitzen els darrers esdeveniments sobre la grip A i opinen sobre el seu efecte. A continuació pots consultar els dos articles publicats aquest mes d'octubre a la Revista Integral.

Article sobre la grip A del Dr. Berdonces (Revista Integral, Octubre-2009).

Article sobre la grip A del Dr. Ródenas (Revista Integral, Octubre-2009).

Notícies 2008

XIII Congrés Mèdic Internacional d' Acupuntura ICMART.

La Dra. Cristina Domingo va participar del 10 al 12 d'octubre de 2008 en el XIII Congreso Médico Internacional de Acupuntura ICMART, celebrat a Budapest, presentant una ponència titolada "Fibromialgy: compendium of different studies of diagnosis and treatment" (Recull d'Estudi sobre Diagnòstic i Tractament en la Fibromiàlgia).

A continuació es mostra un extracte de la comunicació presentada:

L'objeciu d'aquesta ponència és exposar, coordinadament amb diferents estudis que confirmen els 'tender-points' i la seva correspondència amb els punts d'acupuntura, com aquests punts es troben positius als pacients amb fibromiàlgia i es correlacionen amb la història clínica i la diagnosi energètica, valorant l'eficàcia del tractament d'acupuntura amb el qüestionari FIQ-S (qüestionari d'impacte de la fibromiàlgia) i corroborant-ho amb els articles publicats en revistes internacionals. La recopilació d'estudis que s'exposen mostra els resultats obtinguts en la investigació de la fibromiàlgia, tant en l'exploració com en la diagnosi i el tractament.