Assistència sanitària especialitzada en medicina integrativa Centre medic de Barcelona amb 25 anys d'experiència

Truca'ns

Atenció telefònica:
Dilluns a divendres, 9h-15h i 16h-21h.

934 677 420

Vine

Localitza Integral Centre Mèdic i de Salut al plànol de Barcelona.

Preguntes Més Freqüents

Les preguntes més freqüents i les nostres respostes.

Pedro Ródenas López

Sobre el Pedro Ródenas López

Titolacions

Pedro Ródenas metge naturista a Barcelona (alimentacio i dietetica)

Experiència professional

Servei de medicina naturista

Què és la medicina naturista?

La medicina naturista és un criteri mèdic que es fonamenta en el coneixement de com funciona l'organisme per així poder ajudar-lo a complir les seves funcions i a resoldre els problemes que sorgeixin. Per aconseguir-ho utilitza els mateixos recursos que ens van donar la vida i ens la manté: la dieta, l'aigua (hidroteràpia), l'exercici, les plantes medicinals, el contacte amb la naturalesa, ...

És al mateix temps curativa i preventiva, perquè a més de proposar els canvis oportuns per solucionar la malaltia fomenta els hàbits saludables.

Com és una visita de medicina naturista?

En la visita es recull el motiu de consulta i es fa la història clínica del pacient revisant, a més dels seus antecedents patològics i familiars, els seus hàbits tòxics, el seu medi ambient, la seva dieta, el seu trànsit intestinal, el seu temps de descans, ... Relacionem llavors el que passa amb el seu estil de vida i fem propostes per millorar la seva salut. D'aquesta manera no només ajudem a resoldre el seu problema actual sinó també a prevenir futures patologies.

Indicacions de la medicina naturista

Medicina Integrativa

Donat que els professionals mèdics que treballem a "Integral, centre mèdic i de salut" tenim al mateix temps la formació en medicina convencional i no convencional, quan el cas ho requereix, utilitzem tots els recursos que estan al nostre abast, incloent també les derivacions a les teràpies necessaries per aconseguir el màxim benefici per al pacient, practicant d'aquesta manera el treball en equip i la medicina integrativa.

Entrevista i presentació autobiogràfica

Entrevista a Pedro Rodenas al Correo del Sol

Pedro Ródenas, presentació autobiogràfica

Ponències i col·laboracions

Video: Entrevista a Pedro Ródenas

Video d'una entrevista a Pedro Ródenas, amb motiu de la col·laboració de Pedro Ródenas titolada "10 consells per a mantenir-se sà", a la VII Fira d'Alimentació i Salut, que va tenir lloc els dies 4 y 5 de octubre de 2014 a Balaguer, Lleida (Catalunya - Espanya). Entrevista a Pedro Rodenas, en la VII Fira d'Alimentació i Salut.


Video: 10 consells per a mantenir-se sà

Video de la col·laboració de Pedro Ródenas titolada "10 consells per a mantenir-se sà", a la VII Fira d'Alimentació i Salut, que va tenir lloc els dies 4 y 5 de octubre de 2014 a Balaguer, Lleida (Catalunya - Espanya). VII Fira d'Alimentació i Salut: 10 consells per a mantenir-se sà.


Video: En què consisteix alimentar-se

Video de la col·laboració de Pedro Ródenas a la conferència "En què consisteix alimentar-se", del IV Congrés d'Alimentació Viva i Conscient, el passat Octubre 2013. IV Congrés d'Alimentació Viva i Conscient: En què consisteix alimentar-se.


Horaris d'atenció de Pedro Ródenas a Integral, centre mèdic i de salut

Dimarts pel matí i per la tarda.

Dimecres per la tarda.

Tú opines

Creus que el contingut d'aquesta pàgina és l'adequat?

Sí: No:
  • Butlletí

  • Inscriu-te al nostre butlletí per rebre informació mensual amb les activitats actuals més destacades.

LSSI - Accepto les condicions legals de subscripció al butlletí:

D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a Integral, centre mèdic i de salut, a l’adreça : carrer Diputació 321, 1r 1a. 08009 Barcelona.

 

 

(Per tancar aquesta finestra i subscriure't al butlletí i seguir consultant la web d'Integral, centre mèdic i de salut, fes click a tancar).

© Integral, centre mèdic i de salut 1985-2013